Rapid e in linie DREAPTA spre Liga 1! 7 motive pentru care giulestenii pot promova la finalul sezonului in curs! Anunt de ultima ora:

Autor: Sport.ro
Luni 03 Martie 2014, 17:25

	Rapid e in linie DREAPTA spre Liga 1! 7 motive pentru care giulestenii pot promova la finalul sezonului in curs! Anunt de ultima ora:

► Maine, "Final de Dosar" si Messi la Bucuresti - LIVE Sport.ro! ► Miercuri "Alege, Romania" - LIVE de la Casa Fotbalului toata ziua! De la 21:00 Romania versus Messi&Argentina in direct PRO TV si Voyo!

Rapid asteapta cu sufletul la gura decizia Tribunalului Bucuresti fata de planul de reorganizare a clubului. Pe 28 martie va fi facut anuntul final in ceea ce priveste Rapidul.

Astazi, insa, Rapidul a primit o veste excelenta. 7 entitati care cereau Tribunalului sa nu accepte planul de reorganizare au renuntat la pretentiile financiare cerute clubului.

Astfel, jucatorii Dani Coman, Burca, Bilasco, Codrea si Calin Albut au renuntat la banii pe care ii mai aveau de primit. La fel si firmele SEAG - a lui Roberto Verdes si MT Property - condusa de Fathi Taher, anunta ProSport.

Si Tribunalul Federal Elvetian mai are de dat un raspuns in ceea ce priveste Rapidul - trebuie sa decida daca retrogradarea clubului de catre TAS a fost corecta. Rapidistii asteapta ca decizia data de TAS sa fie infirmata.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT