VIDEO EXCLUSIV George Ogăraru, încrezător în proiectul său: „Ei vor duce spiritul Stelei mai departe!” Pregătește alte repatrieri la CSA 

George Ogăraru a fost protagonistul „Interviului de 10”, de la Ora Exactă în Sport, emisiune zilnică de la 9:30 la 12:30. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 19:16
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 19:17

Pentru că nu a devenit societate privată, în acest sezon, CSA Steaua nu a primit drept de promovare în Liga 1 din partea Federației Române de Fotbal. Însă, acest lucru nu l-a împiedicat pe George Ogăraru (42 ani) să pună bazele unei academii performante în Ghencea, cu scopul de a dezvolta tinerele talente. 

Fostul fundaș dreapta este mândru că i-a angrenat în acest proiect pe Iulian Miu (46 ani) și Vasili Hamutowski (43 ani) și are de gând să mai racoleze steliști care sunt dornici să lucreze cu juniorii. 

Ogăraru: „Sper ca din vară să vină alături de noi!”

„Este foarte important. Ei vor duce spiritul Stelei mai departe întodeauna (n.r. Iulian Miu și Vasil Hamutowski). Cei care au făcut performanță aici sau au crescut aici vor face mai mult decât cei care pur și simplu vin la job. Este mai mult decât un job. Este parte din noi, foarte mulți ani ne-am pregătit aici. 

Mi-aș dori să avem și mai mulți antrenori în cadrul academiei. Am vorbit cu o parte din ei, jucători care au făcut performanță aici. Sper ca din vară, cei care au disponibilitate și pasiune de a antrena copii, să vină alături de noi”, a declarat George Ogăraru pentru PRO Arena și www.sport.ro

Până la sosirea jucătorilor care au făcut istorie pentru clubul roș-albastru, Ogăraru a mărturisit că la academia din Ghencea au început să vină tot mai mulți copii care visează să devină fotbaliști profesioniști. 

Ogăraru: „Spiritul Stelei e din nou în Ghencea!”

„Vin din ce în ce mai mulți copii, vin copii din cartierele apropiate. Spiritul Stelei e din nou aici în Ghencea. Vrem să-i ducem din nou către stadion, acolo este sentimentul care te face stelist și te ține aproape de echipă. Ei trebuie să cunoască și să trăiască până la urmă lucrul acesta pentru că este un sentiment frumos și sănătos. Important este să iasă din casă, să nu se refugieze în telefoane și să vină să facă sport, pentru că beneficiile sunt multiple”, a precizat George Ogăraru. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!