"Doamna Moraru vrea sa depuna plangere la politie, Valerii Moraru e hotarat sa vanda tot!" Ce s-a intamplat dupa incidentul revoltator din Giulesti

Sotia lui Valerii Moraru a fost agresata astazi de mai multi suporteri ai Rapidului

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 18:06
Data actualizarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 18:19

Valerii Moraru e hotarat sa nu faca niciun pas inapoi, dupa ce a anuntat ca vrea sa vanda toate actiunile in urma incidentului revoltator care a avut loc astazi in Giulesti.

Mai multi suporteri ai Rapidului au agresat-o pe Violeta Moraru in parcarea stadionului - au injurat-o si au lovit cu pumnii si picioarele in masina in care aceasta se afla alaturi de fiul ei. DETALII AICI

"Din cate am inteles eu, doamna Moraru vrea sa depuna plangere la politie. Domnul Moraru este foarte hotarat sa vanda actiunile, dar i-am spus ca nu e momentul sa ia decizii la cald. Cred ca astfel de incidente nu ar trebui sa ii faca sa se abata de la drumul pe care am plecat impreuna."

"Astfel de manifestari sunt de netolerat, lucrurile au degenerat si cred ca astfel de momente ar trebui taiate din radacina. Domnul Moraru este foarte frustrat, foarte mahnit de ce s-a intamplat. Nu intelege de ce au loc astfel de manifestari. Intelegem ca pot fi nemultumiri, ca alte persoane au alte viziuni, dar nu putem sa toleram asemenea manifestari."

"Nu stiu daca suporterii actionari au o legatura cu acest incident, nu pot sa confirm acest lucru.", a spus presedintele Rapidului, Ovidiu Burca, la Ora Exacta in Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies