Constantin Iacov a abandonat Progresul!

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Octombrie 2007, 20:52
S-A SATURAT SA MAI BAGE BANI IN FOTBAL!

Satul sa mai bage bani in echipa pe care a retrogradat-o in Liga a II-a, finantatorul Progresului, Constantin Iacov a decis sa renunte la gruparea din Cotroceni. Finul lui Adrian Nastase le-a cedat pachetul majoritar de actiuni la Progresul lui Marian Dodu si Stefan Brotac. Dodu este proprietarul echipei de liga a III-a, Dodu Bucuresti, in timp ce Brotac detine o firma de paza in Capitala.

Iacov a explicat ca este scarbit de lucrurile care se intampla in fotbalul romanesc si a mentionat ca o intoarcere a sa este putin probabila.

"Nu mai am nici o treaba cu Progresul, am cedat toate actiunile domnului Marian Dodu, el este noul propietar si domnul Stefan Brotac va fi presedinte. Am ales sa fac acest lucru din dorinta de a ma retrage din mocirla fotbalului romanesc. Atat timp cat acesta va fi condus de oameni precum Mitica Dragomir, eu nu mai vreau sa am de-a face cu aceasta lume. Daca se va face curatenie, daca vor exista arestari poate atunci ma voi intoarce", a declarat Iacov pentru Prosport.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies