A venit sa dea probe in Romania, dar a fost LUAT PE SUS direct din aeroport! Vezi de ce:

Marti 17 Mai 2011, 18:24
A venit sa dea probe in Romania, dar a fost LUAT PE SUS direct din aeroport! Vezi de ce:

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Diaby Ismael, din Guinnea, a fost arestat, marti, pe aeroportul din Iasi, pentru ca era dat in urmarire generala internationala. Diaby Ismael venise in Romania pentru a semna un contract cu FC Botosani. Acesta primise insa o pedeapsa cu inchisoarea de 9 luni pentru un furt comis in Franta, in 2008, si era dat in urmarire generala internationala. Diaby a reusit sa fenteze justitia pana acum si si-a vazut linistit de cariera de fotbalist.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, a trimis un avocat care sa-l reprezinte in instanta pe jucatorul african.

"In momentul in care a coborat din avion si a ajuns in aeroport a fost arestat. Am trimis un avocat la Iasi si sa vedem despre ce este vorba. Din cate le-a spus procurorilor, acest jucator are un frate geaman care ar fi comis un furt in Franta. De altfel, la plecarea din Italia a fost retinut jumatate de ora pe aeroport, i-au luat amprente dupa care a fost lasat sa vina in Romania numai ca aici l-au arestat. Va sta cinci zile in arest si sa vedem daca ceea ce le-a spus anchetatorilor este adevarat", a spus Cornel Sfaiter pentru btonline.ro

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT