„Ursul merge, câinii latră!” Andrei Ivan a spus totul cu declarația asta

universitatea craiova - farul constanta Andrei Ivan Superliga Superliga Andrei Ivan
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 19:35
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 19:34

Universitatea Craiova se va duela cu Farul Constnța luni, 6 februarie, ora 20:00.

În ultima confruntare dintre cele două echipe, oltenii au pășit învingători într-un adevărat „thriller” al Superligii. 4-3 s-a terminat în septembrie meciul din tur, iar marcatori au fost: Morar, Markovic, Torje, Ivan, Markovic și Nistor.

„Ursul merge, câinii latră!” Andrei Ivan a spus totul cu declarația asta

Înainte de jocul de luni, Andrei Ivan a vorbit în cadrul unei conferințe de presă premergătoare duelului și a evidențiat faptul că mulți nu cred că Universitatea Craiova are șanse să cucerească titlul în campionatul României.

„O partidă foarte grea pentru noi. Ne-am antrenat la intensitate maximă şi vom merge la Constanţa să luăm cele trei puncte. Mulţi nu o văd pe Craiova capabila să lupte pt titlu... pentru noi, nu! 

Ştiţi vorba aia... ursul merge, câinii latră. Trebuie să ne vedem de treaba noastră, să muncim în linişte şi să lăsăm succesul să facă zgomot”, au fost cuvintele lui Andrei Ivan la o conferință de presă.

Hanca și Vînă o pot falimenta pe Universitatea Craiova: „Vor câștiga 100% dacă se va ajunge la TAS!” 

Un avocat specializat în drept sportiv chiar îi încurajează pe cei doi și le transmite că dacă procesul va ajunge la TAS, vor avea câștig de cauză. Astfel, dacă acest scenariu se va adeveri, clubul finanțat de Mihai Rotaru va trebui să le achite 7,5 milioane de euro.

„Vor avea 100% câștig de cauză dacă se va ajunge la TAS. Practica FIFA și TAS în spețe similare este unitară. Izolarea jucătorilor de restul lotului și antrenamentele separate reprezintă o formă de discriminare și justă cauză pentru încetarea raporturilor contractuale.

Consecința imediată este obligarea clubului în culpă ala plata tuturor remunerațiilor până la finalul contractului sau contravaloarea clauzei penale - compensație, în cazurile Vînă și Hanca”, a declarat un avocat pentru gsp. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!