„Tupeu de securist!” Cornel Dinu îl desființează pe Răzvan Burleanu, după rezultatele sub așteptări ale naționalelor

Cornel Dinu Echipa Nationala Echipa nationala U21 Razvan Burleanu Superliga Cornel Dinu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 11:23
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 11:26

Naționala mare a scos doar două puncte din „dubla” cu Kosovo și Elveția, în timp ce „tricolorii mici” au fost eliminați încă din grupe la Euro 2021, în această lună.

Evoluțiile sub așteptări ale celor două naționale l-au nemulțumit pe fostul dinamovist Cornel Dinu (74 de ani), care s-a lansat într-un adevărat atac la adresa lui Răzvan Burleanu.

„Aceste academii de la noi sunt făcute de niște impostori. Instruirea e total precară. Concluzia este simplă. Pregătirea primară la noi e primitivă, nu are nimic în comun cu performanța, nu are nimic în comun cu fotbalul occidental.

De vreo câteva săptămâni, și în special după meciul acela cu Elveția (n.r. scor 2-2), în care tupeul de securist acoperit al lui Burleanu nu mai are niciun fel de caracterizare. Păi, e acoperit într-un fel pentru că el se dă civil, dar e pus de niște băieți care au treabă, nu e pus aiurea acolo. Se știe foarte bine și unde s-a făcut și cât s-a făcut și cum s-a schimbat și colo, și colo, și la Ligă și în partea ailaltă. Deci, adevăruri triste.

Să ai obrăznicia să spui că Elveția a jucat 80 de minute ne-a marcat două goluri, iar noi în 10 minute ... Adică suntem de admirat că în 10 minute noi am făcut 2-2.

Știm ce e la Federație, mai apare și declarația, firească, a lui Stoichiță, care este prestidigitatorul lor și îi joacă pe degete cum vrea el ... Declarația aia teribilă că vom câștiga Campionatul European. Am auzit foarte multe declarații, care mai de care mai desuete și depărtate de adevăr.

Comentariul cel mai pertinent l-am auzit la Dumitru Dragomir. El e o figură aparte, e un fost conducător, om de afaceri. Spune: 'Nu vă uitați că noi jucăm altceva!?'”, a spus Cornel Dinu, potrivit Digisport.

România, pe ultimul loc în grupe la Euro U21

România a părăsit Campionatul European de tineret încă din faza grupelor, fără victorie şi fără gol marcat.

La Campionatul European pe care îl găzduieşte, România a pierdut meciul de debut contra Spaniei (0-3), apoi a cedat în faţa Ucrainei (0-1), iar în ultimul meci a remizat cu Croaţia (0-0), încheind pe ultimul loc în grupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!