valentin ticu Basarab Panduru Petrolul Ploiesti Superliga

„Trebuie să te trezești!” Puștiul minune luat în colimator de Basarab Panduru. Mesaj dur al fostului stelist

Basarab Panduru (52 de ani) a pus tunurile pe unul dintre jucătorii de perspectivă din Superliga.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 16:51
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 17:09

Fostul „secund” al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova a alcătuit cel mai bun „11” al acestui an, iar în momentul în care a ajun la fundașii stânga, Panduru a dorit să-i transmită un mesaj ferm lui Valentin Țicu (22 de ani), căpitanul Petrolului.

Nemulțumirea lui Panduru vine din faptul că Țicu nu a crescut atât de mult pe cât de mari erau așteptările de la el, după ce a făcut pasul la prima echipă a Petrolului, iar cei mai buni fundași stânga din Superliga continue să fie Mario Camora şi Junior Morais, doi dintre cei mai bătrâni jucători din campionat.

  • Valentin Țicu

„La fundaş stânga, avem doi jucători cu vârste înaintate, şi Camora, şi Morais. Aici e întrebarea <<ce faci, Ţicule?>>. Ce faci, Ţicule?  Pentru că te-am lăudat, am văzut nişte calităţi la tine.

Dar Junior Morais cu Camora, la 36-37 de ani, sunt acolo şi tu nu eşti acolo. Ce faci? Trebuie să te trezeşti, că nu e în ordine”, a spus Basarab Panduru, la Orangesport.

Cum arată primul „11” al anului 2022 în viziunea lui Basarab Panduru

Scuffet (CFR) - Manea (CFR), Burcă (CFR), Săpunaru (Rapid), Bancu (U Craiova) - Olaru (FCSB), Boateng (CFR), Creţu (U Craiova) - Sefer (Rapid), Alibec (Farul), Pitu (Farul)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!