Sorin Cartu Eugen Neagoe Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Superliga Sorin Cârțu

„Sunt destinele unor oameni în joc!” Sorin Cârțu a vorbit despre înlocuirea lui Neagoe cu Reghecampf: „I s-a făcut o nedreptate atunci!”

Laurențiu Reghecampf s-a întors pe banca Universității Craiova după ce Eugen Neagoe a fost demis.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 21:15
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 21:15

Oltenii au remizat în primul meci sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, duelul din deplasare cu CFR Cluj, scor 1-1. Demiterea lui Eugen Neagoe a reprezentat o surpriză, asta în contextul în care echipa a avut o victorie și o remiză în startul sezonului, iar readucerea lui Reghecampf a fost o și mai mare surpriză. 

Fostul președinte al oltenilor, Sorin Cârțu, a vorbit despre schimbările de pe banca tehnică și este de părere că oficialii clubului s-au grăbit în deciziile luate, care s-au făcut la ordinul finanțatorului Mihai Rotaru. 

Sorin Cârțu nu a înțeles demiterea lui Laurențiu Reghecampf 

Totodată, Cârțu recunoaște că el nu se aștepta nici la demiterea lui Laurențiu Reghecampf din primul mandat, punctând că pe atunci echipa arăta foarte bine. 

„Mi s-a părut pripit să iei o asemenea decizie. A fost o partidă cu foarte multe ocazii, trei bare, penalty clar neacordat pentru Craiova. Putea să aducă victoria și atunci nu mai ai motiv să-l înlături. Sunt și destinele unor oameni în joc. Dar a fost decizia lui Mihai Rotaru de a schimba. Asta e, n-ai ce să faci.

Nu m-am așteptat să-l schimbe nici pe Reghe. I s-a făcut o nedreptate! Echipa a jucat bine, spectaculos. Puteam să ieșim campioni! A fost în cupele europene și a fost schimbat până să înceapă meciurile de acolo. Ceilalți au putut să joace acolo, dar au plătit apoi pentru nereușite”, a declarat Sorin Cârțu pentru ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!