Sorin Cartu Alexandru Isfan Andrei Ivan Universitatea Craiova Superliga Sorin Cârțu, reacție categorică după victoria cu Dinamo: ”Se mai vorbește la 5-0?”

„Caracterul ăsta 'piftie', de tremurici l-am remarcat când eram acolo!” Sorin Cârțu pune tunurile pe jucătorii Universității Craiova

Universitatea Craiova a remizat în duelul din deplasare cu CFR Cluj, scor 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 17:31
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 17:36

Oltenii au fost aproape de a mai înscrie de două ori, însă Andrei Ivan a ratat incredibil cu poarta goală, iar Alexandru Ișfan nu a reușit să marcheze dintr-o poziție extrem de bună. Fostul președinte al oltenilor, Sorin Cârțu, a vorbit despre cei doi jucători, criticând dur prestațiile lor. 

Sorin Cârțu: „E inadmisibil așa ceva! Nu are nicio scuză!” 

Sorin Cârțu a comentat prestația celor doi, având cuvinte dure la adresa lui Ivan și Ișfan, punctând că ar avea nevoie de un mental coach din cauză că nu au caracter pe teren. 

„Așa luft n-am văzut în viața mea! N-am înțeles. Bine, pe Ivan poate îl mai înțeleg. Alergare, mai găsim niște explicații, mingea udă. Nu știu ce a gândit el, deși poarta era goală. N-ai cum. Portarul, nu a alunecat, a căzut din picioare și a lăsat toată poarta. Nu avea nicio scuză să nu dea gol.

Dar Ișfan ăla primește o pasă de la patru metri, băi, băieți! De la patru metri îi dă cineva pasă, pe stângul lui, și luftează. Așa luft n-am văzut. În repriza a doua, cum a început a avut situație bună să tragă la poartă și și-a declinat responsabilitatea. I-a dat pasă lui Danciu.

Nu știu de titular sau nu, dar dă-ți seama băi, copile! S-au dat niște bani pe tine. Fă ceva, fii preocupat, nu știu. E inadmisibil așa ceva să luftezi. Nu știu dacă în istoria Craiovei s-a văzut așa ceva, un asemenea luft, într-o poziție de așa natură. Mai luftezi când îți vine o centrare, o minge pe sus, îți sare prost, dar minge pe jos, liniștită, n-am înțeles nimic.

Nu știu ce se întâmplă cu Ivan. L-am cultivat, l-am promovat. Din punctul meu de vedere, n-are nicio scuză! Ai avut poarta goală pe piciorul drept, pe piciorul tău de bază, pe piciorul tău cel mai bun și dai pe lângă (n.r. – Andrei Ivan).

El trebuie să se ajute singur. Îi trebuie o super concentrare pentru orice ar face. Cred că în cazul lui e nevoie de mental coach, cum e și în cazul lui Ișfan. Sunt mai mulți pe aici care au nevoie.

Caracterul ăsta ‘piftie’, de tremurici, pentru anumite meciuri, l-am remarcat când eram la echipă. Toate obiectivele pe care ni le-am propus și nu le-am reușit le-am pierdut pe caracterul ăsta de piftie, tremurici”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!