VIDEO „Sper să vorbească pe teren!” Risto Radunovic a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 14:23
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 14:26

Deian Sorescu (25 ani) a fost prezentat oficial de FCSB, care l-a transferat, sub formă de împrumut. 

Fostul căpian al lui Dinamo a fost cedat de Rakow până la finalul sezonului la vicecampioana României. FCSB plătește 150.000 de euro pentru împrumutul lui Deian Sorescu, iar în cazul unui transfer, roș-albaștrii ar trebui să scoată din buzunar aproximativ un milion de euro. 

Risto Radunovic a vorbit despre transferul lui Sorescu 

Risto Radunovic (30 ani) a vorbit în cadrul unei conferințe de presă pe care susținut-o în Antalya, acolo unde echipa a plecat în cantonament, și a fost întrebat și despre transferul lui Deian Sorescu. Muntenegreanul s-a arătat încântat de venirea fotbalistului de la Rakow, punctând că așteaptă să îl vadă „vorbind” pe teren. 

„Mă bucur că a venit alături de noi, sper să se adapteze cât mai repede și să ne ajute. Orice jucător care poate ajuta echipa, care aduce un plus e binevenit la noi. Direct a cântat, glumesc puțin. 

A fost o schimbare de cameră, dar e bine și pentru el că a ajuns la noi, noi suntem bucuroși că a venit și sper să se acomodeze cât mai repede. Noi vom da totul să îl primim foarte bine. E jucător de națională, nu trebuie să vorbim prea multe, eu sper să vorbească pe teren, să nu mai vorbim de el și să vedem statisticile”, a declarat Risto Radunovic în cadrul conferinței.  

Ce a spus Radunovic despre cantonamentul din Antalya 

În ceea ce privește partea de pregătire, Risto Radunovic a precizat că este obosit, însă a punctat că echipa e focusată să îndeplinească obiectivele din acest sezon. 

„Puțin obosit, dar e ok, avem toate condițiile de lucrat, e ok. Mă bucur că și vremea e mai bună. Se muncește foarte tare, suntem focusați să îndeplinim obiectivele, trebuie să fim concentrați. E important să avem meciuri în picioare înainte de începutul campionatului, avem două meciuri amicale cu echipe puternice din Polonia”, a adăugat fotbalistul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!