„Să le dea Rotaru clubul!” Hanca și Vînă, luați peste picior de Mititelu jr., după ce au cerut despăgubiri de 7.5 milioane de euro

Adrian Mititelu Jr. Ionut Vina Mihai Rotaru Sergiu Hanca Superliga Adrian Mititelu Jr.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 15:54
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 15:58

Sergiu Hanca (30 de ani) și Ionuț Vînă (27 de ani) au cerut despăgubiri Universității Craiova, în valoare de  7,5 milioane de euro, după ce au fost trimiși la echipa doua de Mirel Rădoi, fostul antrenor al oltenilor.

Cererea fotbaliștilor a fost respinsă în primă instanță de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, însă jucătorii pot face recurs.

Adrian Mititelu jr. consideră cererea celor jucător drept ridicolă și nu crede că aceștia vor avea câștig de cauză, ba mai mult, este convins că nu vor primi despăgubiri nici 1% din ce cer.

Mititelu: „Mai bine îi dă Mihai Rotaru clubul!”

„Mai bine îi dă Mihai Rotaru clubul lui Hanca să se ocupe de el, să fie și patron. Ce rost mai are să îi dea 7 milioane? Dacă vrea 7 milioane, să fie și patron. Nu, este aberant. Numai în România e posibil așa ceva.

Nici moral… Moral, cum poți tu? Banii sunt bani. Până la urmă au făcut din oameni neoameni, dar totuși nu poți să ceri asemenea sume aberante că te-a dus la echipa a doua să joci. Păi, tu ce ai oferit de banii ăia? N-ai oferit nici 20 de mii de euro. Nu cred că poate să stea în picioare asemenea cerință. E o enormitate.

Nu există caz în lume să fie plătite așa desbăgubiri unui jucător. Nici 1% nu cred că au șanse să obțină aceste lucruri. În România, salariile jucătorilor sunt mult mai mari decât oferă ei pe teren și peste condițiile sociale în România. Atâta timp cât echipa care termină pe 6 în play-off ia două milioane de euro din drepturile TV și tu ai buget 5 milioane de euro, e nedrept.

Este imoral. Cum să ceri asemenea sume de bani? Avem cazuri când se întâmplă accidente cu victime, rămân fără o mână sau un picior și se dă 500 de mii de euro. Hanca ce vrea, să se îmbogățească pe șmecherie? Hai să fim serioși”, a spus Adrian Mititelu jr., potrivit Fanatik.

În noiembrie 2022, după Rapid - Universitatea Craiova, 2-2, Mirel Rădoi (41 ani) a anunțat public că i-a exclus din lot pe Andrei Ivan (25 ani), Jovan Markovic (21 ani), Sergiu Hanca (30 ani) și Ionuț Vînă (27 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!