„Perla” lui Gică Hagi a dezvăluit ce i-a spus „Regele” înainte de Farul - Universitatea Craiova + Cine este idolul său

farul - universitatea craiova Adrian Mazilu etapa 24 Gica Hagi Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 22:18
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 22:16
Adrian Mazilu a făcut show pe teren în victoria echipei lui Gică Hagi, care a revenit pe prima poziție în campionat.

Farul se află acum pe prima poziție în clasamentul Superligii, cu 51 de puncte după 24 de etape. Trupa de la nivelul mării se situează la un punct diferență de campioana României, CFR Cluj (50 de puncte).

„Perla” lui Gică Hagi a dezvăluit ce i-a spus „Regele” înainte de Farul - Universitatea Craiova + Cine este idolul său

După meci, Adrian Mazilu a evidențiat faptul că se simte excelent, mai ales că fotbalistul a fost cel care a deschis scorul în minutul șase al partidei. De asemenea, jucătorul a evidențiat ce i-a spus Hagi și că idolul său este Lionel Messi.


„Mă simt excelent. Chiar foarte bine, că la primul meu meci ca titular am reușit și să marchez și să aduc cele trei puncte. Este o victorie importantă, un meci frumos. Sper să rămânem acolo unde e locul. Eu lupt în fiecare zi să demonstrez și, ușor ușor, să prind și locul de titular. Mă antrenez foarte mult la antrenament. 

(n.r. ce ți-a spus Gică Hagi înainte de meci?) Mi-a spus să intru cum am făcut-o și la juniori, să dau totul pe teren. Ne-a motivat, de acum încolo sper să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem pe primul loc. 

Mi-aș dori cel mai mult să ajung în Premier League, îmi place mult campionatul de acolo. Idol? Lionel Messi”, a spus Adrian Mazilu după victoria Farului în meciul din etapa cu numărul 21 din Superligă.


Farul Constanța - Universitatea Craiova 2-1

Elevii lui Gică Hagi au intrat excelent în meci. Adrian Mazilu a deblocat tabela în minutul șase, în urma assistului provenit de la Louis Mounteanu. Ionuț Larie a transformat un penalty în minutul 34 și a majorat diferența înainte de pauză.

În partea a doua a meciului, Alexandru Ișfan l-a servit pe Dan Nistor în minutul 58 și a redus din diferență, însă tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al lui Andrei Chivulete, iar Farul a revenit, astfel, pe prima poziție în Superligă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!