VIDEO EXCLUSIV „Pe ministru nu prea-l interesează, îl interesează CFR-ul!” Victor Pițurcă, reacție acidă la adresa lui Vasile Dîncu 

Victor Pițurcă a vorbit despre situația lui CSA Steaua, despre care spune că ar trebui să joace în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 12:52
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 12:53

Fostul selecționer a vorbit în cadrul „Interviului de 10” de la emisiunea „Ora exactă în sport” despre CSA Steaua, punctând că pentru fotbalul românesc, echipa pregătită de Daniel Oprița ar trebui să aibă drept de promovare. Totodată, Pițurcă a profitat de ocazie pentru a vorbi și despre ministrul apărării, Vasile Dîncu. 

Victor Pițurcă: „Pe ministru îl interesează CFR-ul!”

Tehnicianul a punctat și faptul că Vasile Dîncu nu se interesează de echipa din Liga 2, fiind interesat de campioana României, CFR Cluj. 

„Lucrurile mi se par foarte simple, nici nu știu cine conduce acum acest club. Pe actualul ministru văd că nu prea-l interesează, îl interesează CFR-ul. De Steaua, mai puțin. Nu știu de ce nu se ia o hotărâre, o măsură. 

Steaua ar trebui să ajungă în prima ligă, ar fi bine și pentru fotbalul românesc, care e foarte sărac în momentul ăsta. Fotbalul fără spectatori e ceva inexistent, nu are nicio legătură cu acest sport”, a declarat Victor Pițurcă la „Interviul de 10”

Pițurcă îi ia apărarea lui Petrescu: ”A înjurat FCSB-ul. Steaua e în Liga 2”

Antrenorul campioanei este apărat de Victor Pițurcă. Fostul selecționer, cunoscut drept un simpatizant al celor de la CSA Steaua, a subliniat faptul că Steaua, clubul la care ”Bursucul” a făcut primii pași în fotbal, este în Liga 2.

„Dan Petrescu a înjurat FCSB-ul, nu Steaua. A înjurat FCSB-ul, Steaua n-are nicio legătură cu CFR-ul. Steaua joacă în Liga a doua. Păi, luat de val, toți cei din jurul lui făcând atmosfera asta, probabil a intrat și el în joc, n-a mai realizat. 

Știm cine face atmosferă, probabil astea l-au făcut pe el să fie, să spunem, puțin mai entuziasmat pentru câștigarea campionatul”, a spus Victor Pițurcă, la ”Interviul de 10” de la PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!