Gigi Becali FCSB FCU Craiova Juan Bauza Superliga Superliga

„Nu vezi așa ceva în Liga 1!” Gigi Becali, sfătuit să pună mâna cât mai repede pe noul star din Superliga

Gigi Becali a transferat trei atacanți pentru aceată ediție a Superligii, însă FCSB încă are probleme în compartimentul ofensiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 13:29
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 13:38

Cu Rusu trecut pe linie moartă și Omrani care încă nu est la 100% din punct de vedere sportiv, FCSB nu poate conta acum în atac decât pe Andrea Compagno (transferat de la FCU Craiova, pentru 1.5 milioane de euro).

Problemele din atacul vicecampioanei ar putea fi rezolvate cu un transfer tot de la FCU Craiova, crede Bănel Nicoliță, care îl sfătuiește pe Becali să-l cumpere cât mai rapid pe Juan Bauza (26, mijlocaș ofensiv).

Bănel: „Bauza este foarte bun!”

„Bauza este foarte bun. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Îl văd la FCSB, clar. Are o uşurinţă în joc, e foarte tehnic, un pasator bun, driblează uşor. Să-ţi dribleze doi-trei jucători... în campionatul din România de azi, fotbalist ca el nu mai găseşti.

A mai fost Sânmărtean. Eu, dacă eram acum patron la FCSB, l-aş fi luat instant, aş fi dat banii. Gigi este singurul care poate să plătească aceste sume mari”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

13 meciuri a jucat Juan Bauza în tricoul lui FCU în acest sezon, însă nu a reușit să marcheze.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies