Adrian Mititelu FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga Adrian Mititelu

„Nu o să-i deranjez niciodată!” Adrian Mititelu a vorbit despre planul de fuziune dintre FCU și CSU

Craiova are două echipe în prima ligă fotbalistică din România, însă niciuna dintre cele două formații nu a reușit în ultimii ani să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 09:57
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 09:59

În aceste condiții, sunt tot mai mulți suporterii care cer o fuziune între cele două cluburi, pentru crearea unei echipe care să poată lupta de la egal la egal cu echipele de top din Superliga.

Adrian Mititelu le spulberă însă visele fanilor și spune că nu ar accepta să fuzioneze cu clubul care „l-a distrus și i-a distrus echipa”.

Mititelu respinge o fuziune între FCU și  CSU

„Eu urmăresc foarte mult paginile suporterilor din România. Cred că toate cluburile importante din România eu le urmăresc. Și FCSB, și Dinamo, și Rapid, U Cluj, și CSU. Să știe suporterii de la Peluza Sud, foști suporteri ai Universității Craiova cândva… Acum, ei și-au inventat o altă Universitatea, e treaba lor, e dreptul lor… Să știe că nu mă interesează pe mine nicio fuziune și nu o să aibă nicio problemă cu mine.

Nu o să îi deranjez niciodată, nu vreau să mai aibă de a face ei cu mine și eu cu ei. Deci nu vreau asta. Să stea liniștiți că nu mă interesează, deci familia Mititelu nu este interesată de nicio fuziune. Ei au drumul lor, noi avem drumul nostru. Nu o să mă întorc niciodată să fac o asociere sau o fuziune cu o echipă creată de sistemul care m-a distrus și care a distrus echipa mea. Eu nu am nimic cu ei acum, nu mai vreau scandal cu nimeni. Sunt două echipe în Craiova”, a spus Adrian Mititelu.

FCU Craiova și Universitatea Craiova joacă duminică, în etapa cu numărul 11 din Superliga. Trupa lui Mititelu întâlnește CFR Cluj, în deplasare, de la ora 21:00, în timp ce oltenii lui Rotaru vor primi vizita lui FC Botoșani, de la ora 15:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!