VIDEO EXCLUSIV „Nu înțeleg deloc! Și-ar dori ca băieții lor să fie amenințați de o mulțime că li se rup picioarele?!” Discurs dur al lui Bourceanu după amenințările fanilor lui Dinamo 

Dinamo a pierdut manșa tur a barajului de menținere/promovare în Liga 1, 0-2 cu U Cluj, și are nevoie de o minune pentru a scăpa de retrogradare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 12:45
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 12:49

„Câinii” nu au reușit să marcheze niciun gol pe Cluj Arena, arătând un joc modest în fața echipei lui Erik Lincar. Fanii dinamoviști care s-au deplasat la Cluj au fost furioși la finalul meciului și au înconjurat stadionul, scandând amenințări la adresa jucătorilor lui Dinamo. 

Alex Bourceanu, discurs dur după imaginile în care fanii lui Dinamo îi amenință pe jucători 

Momentul a fost dezbătut și în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, acolo unde Alex Bourceanu, fost jucător la FCSB, a avut un discurs vehement la adresa suporterilor. Fostul fotbalist nu este de acord cu amenințările făcute de fani și a exprimat acest lucru.

„Eu sunt fotbalist și nu înjur un suporter și un suporter mă înjură pe mine, există relație de respect? E de reflectat. E cumva de înțeles când se întâmplă cu un suporter al echipei adverse, dar cu un suporter al echipei tale? Nu înțeleg deloc. 

Dintre cei care spuneau că le vor rupe picioarele fotbaliștilor din vestiar, unii dintre ei au băieți. Și-ar fi dorit ca unul dintre băieții lor să fie în acel vestiar și o mulțime de oameni să amenințe că le rup picioarele? Să se pună în acea situație. Doar faptul că nu te simți în siguranță”, a declarat Alex Bourceanu la PRO Arena

Dan Chilom s-a aflat și el în platoul emisiunii „Ora exactă în sport” și a avut o reacție precaută. Fostul portar a declarat că nu crede că se va ajunge la agresiuni între fanii lui Dinamo și jucători, însă le-a transmis un mesaj suporterilor dinamoviști. Chilom a spus că cei care merg la stadion ar trebui să își asume posibilitatea ca echipa să retrogradeze și să nu aibă reacții violente în acest caz. 

„Băieții vin după un joc, adrenalină, ei când spun lucrurile astea vor să își arate puterea și forța din stadion, din peluză. Sunt sigur că nu se va întâmpla așa ceva. Nu spune nimeni că este ok ce s-a întâmplat, dar spun că nu se va ajunge acolo. 

Ar trebui să se concentreze pe ce au de făcut. Se va striga mult mai repede din păcate, dacă Dinamo nu va da gol cel puțin unul în prima repriză, stadionul, care probabil va fi aproape plin se va întoarce împotriva lui Dinamo, ceea ce iar este un lucru la care trebuie să se gândească foarte bine suporterii care merg la meciul de duminică. Toată acea energie pe care dorești să o transmiți echipei înainte de joc se poate întoarce împotriva ei. 

Dacă te duci cu sufletul deschis și vrei să susții echipa ta, fii fairplay, așa cum au făcut-o multe echipe care au retrogradat, Rapid, Petrolul. Dacă ești dinamovist, asumă-ți faptul că duminică seară, după 90 și ceva de minute te poți duce în Liga 2, pentru prima dată în istorie. Asumă-ți! Nu veni în minutul 70 să spui că rupi picioare”, a declarat și Dan Chilom. 

Alex Bourceanu și-a arătat respectul față de modul în care fanii lui Dinamo au salvat echipa, însă amenințările de la finalul meciului cu U Cluj le găsește nejustificabile. 

„Faptul că au susținut echipa și că echipa a supraviețuit datorită lor e un lucru extraordinar, ce s-a întâmplat aseară e un lucru pe care nu îl pot comenta, nu îl pot accepta și nu îi pot găsi scuze pentru că mă pot pune în pielea acelor jucători”, a concluzionat Bourceanu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!