„Nu am văzut o echipă cu nerv!” Prima reacție a lui Neagoe după debutul cu stângul pe banca Universității Craiova

Eugen Neagoe Liviu Ganea Universitatea Craiova Superliga Eugen Neagoe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 14:15
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 14:21

Universitatea Craiova a capitulat, scor 0-1, pe terenul lui FC Botoșani, într-un meci din etapa a 22-a din Superliga.

Liviu Ganea (34 de ani) consideră că înfrângerea oltenilor a venit în contextul în care fotbaliștii Craiovei nu intră pe teren cu dorința de a câștiga fiecare partidă.

„Cred că toată lumea se aștepta de la CSU să joace altceva. Nu simțeai că e o echipă cu nerv, care a intrat așa din primul minut și să-și dorească trei puncte. Nu am văzut o echipă care pune presiune pe adversar, încearcă să-și impună jocul.

Liviu Ganea: „Parcă era meci amical!”

Parcă era meci amical, în Antalya, așa părea jocul. Nu este o atitudine pentru o echipă care intră pe teren să câștige fiecare meci. Chestia asta pleacă și din componența lotului.

Când intrai în vestiarul lui Dinamo sau lui CFR Cluj, erai obligat să te gândești să câștigi. Nu există această mentalitate și nu e cultivată în vestiarul celor de la CSU. Vorbesc despre ambiția aia când intri pe teren”, a spus Liviu Ganea, potrivit Digisport.

Neagoe nu s-a aflat pe banca tehnică, deoarece se află în litigiu cu Universitatea Cluj, secundul Ionuţ Stancu fiind cel care a condus echipa de pe margine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!