Universitatea Craiova Mirel Radoi Superliga Victor Piturca Superliga

„Mie mi-a plăcut de Mirel! A avut personalitate”. Rădoi, susținut de un fost antrenor de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a fost antrenorul oltenilor până la meciul din Cupa României cu FC Argeș (1-2), când a anunțat la zona mixtă că-și dă demisia.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 08:22
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 08:22

Fostul tehnician a strâns 20 de meciuri pentru Universitatea Craiova și a strâns o medie de 1.75 puncte pe partidă, conform statisticilor oferite de Transfermarkt.

„Mie mi-a plăcut de Mirel! A avut personalitate”. Rădoi, susținut de un fost antrenor de la Universitatea Craiova

Fostul selecționer, dar și antrenor al Universității Craiova, Victor Pițurcă, a vorbit despre Mirel Rădoi și a evidențiat faptul că tehnicianul are personalitate, însă îi va fi greu să mai antreneze o echipă din Superligă.

„Că s-a certat cu Stoichiţă, Mirel Rădoi avea dreptate perfectă. Dar nu s-a certat, mie mi-a plăcut, a avut personalitate şi era normal să se comporte aşa. Ăsta este Mirel Rădoi, însă este un antrenor tânăr, acolo unde se angajează trebuie să obţină cu dinţii performanţă. Îi va fi mai greu să antreneze o echipă din România.

Va fi căutat, dar îl va căuta un club mai mic, fără pretenţiile unei echipe precum cea de la Craiova. Nu ştiu dacă el mai poate să obţină ce vrea să obţină, însă un antrenor valoros trebuie să stea la un club cel puţin 2-3 ani”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Orange Sport.

„Mulțumit de locul din clasament?” Răspunsul pe care președintele Universității Craiova l-a dat fără ezitare

Universitatea Craiova a terminat anul calendarisitc pe locul cinci în play-off, cu 38 de puncte după 21 de etape. Fără antrenor după plecarea lui Mirel Rădoi, oltenii au câștigat ultimele meciuri: 1-0 vs CS Mioveni, 3-0 vs Chindia Târgoviște.

Președintele formației de pe „Ion Oblemenco”, Marcel Popescu, a evidențiat faptul că nu l-ar fi mulțumit nici dacă oltenii ar fi încheiat anul calendaristic pe doi, dar mai ales pe șase! Totodată, oficialul Universității Craiova a precizat că visul său cel mai mare este ca trupa din Bănie să câștige campionatul.

„(n.r. Sunteți mulțumit de locul din clasament la final de an?) În niciun caz, eu nu sunt mulțumit nici de locul doi. Într-o finală de box, lumea își amintește peste ani de zile sau uite, chiar exemplul de acum o săptămână (n.r. Argentina - Franța 3-3, 4-2 d.l.d.), lumea va ține minte campioana mondială Argentina, în timp, va uita că a bătut Franța. 

Locul doi este al celui care a participat și a generat campionul, fiind un sparring partner. Nu există merit pe locul doi, există doar medalia de aur.

Ăsta a fost spiritul Universității Craiova, cu ce să mă mulțumesc? Cu mediocritate? Normal, visul meu este Universitatea Craiova să fie campioană! Au trecut cam mulți ani, totuși, de când s-a întâmplat, '91, și atunci am fost implicat. Ca acum, de altfel!”, a spus Marcel Popescu pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!