„Lipsă de respect!” Antrenorul care l-a refuzat pe Adrian Mititelu, pus la zid de un impresar

FCU Craiova Adrian Mititelu Victor Becali Walter Zenga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 18:27
Data actualizarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 18:30

Adrian Mititelu l-a pus pe banca lui FCU Craiova, pentru a noua oară, pe italianul Nicolo Napoli, în urmă cu trei zile.

Napoli nu a fost însă prima opțiune a patronului lui FCU. Mititelu a încercat să-l aducă la Craiova pe Walter Zenga, însă italianul a respins oferta.

Zenga a refuzat o întrevedere cu Adrina Mititelu în ciuda faptului că afaceristul din Craiova a mers până în Dubai pentru a se vedea cu antrenorul italian. Victor Becali este de părere că Zenga a dat dovadă de lipsă de respect prin comportamentul său și a ținut să sublinieze că „poate unii sunt băgați prea mult în seamă”.

„Am văzut şi varianta Zenga, s-a dus Mititelu până la Dubai şi nici măcar nu s-a întâlnit cu el.

Asta e lipsa de respect, poate pe unii îi băgăm prea mult în seamă şi îi inventăm aşa prea mari. Nu mi se pare normal, indiferent că e Zenga, asta e varianta lui Mititelu, nu poţi să nu te duci la o întâlnire, măcar din respect”, a spus Victor Becali, potrivit Orangesport.

Napoli, a noua oară la FCU

Antrenorul italian Nicolo Napoli a semnat un contract cu Fotbal Club Universitatea 1948 până în vara anului 2023.

Napoli se despărţise de gruparea din Bănie la finalul sezonului trecut din cauza neînţelegerilor cu patronul Adrian Mititelu.

FCU Craiova a început sezonul 2022-2023 cu Marius Croitoru pe banca tehnică, dar acesta a demisionat pe 10 octombrie, când echipa era pe locul 11 după 13 etape, cu 15 puncte. FC U Craiova, condusă între timp de cuplul Paul Răducan - Florin Drăgan, însă cu Dan Vasilică antrenor de facto, se află pe locul 14 după 17 etape, cu 16 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!