Ziua Z pentru transferul lui Stanciu: "Maine primim raspunsul!" Suma URIASA de transfer anuntata de Becali

Stanciu a plecat in Anglia cu Steaua, dar jucatorul poate sa ramana acolo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 August 2016, 11:25
Data actualizarii: Marti 23 August 2016, 11:26

Gigi Becali anunta ca maine se decide transferul de aproape 12 milioane de euro a mijlocasului Stelei in Premier League. Becali fost intrebat de pret si a cerut 10 milioane de lire. Un fond de investitii este cel care intermediaza afacerea cu Steaua. Southampton este cel mai probabil clubul care il vrea pe Stanciu.


"Maine in Anglia asteptam raspunsul la o oferta de 10 milioane de lire sterline. Nu stiu de nicio oferta de 10 milioane de euro de la Celta. A fost interes a doua, trei cluburi, dintre care unul si din Spania, dar nu au facut oferta oficiala. La ora asta se negociaza. Eu acum ascult toate echipele care se intereseaza de marfa mea. Eu la Stanciu nu vreau sa iau teapa, Stanciu sa valoreze 15 si sa-l dau cu 10. Din acest motiv stau si ma gandesc si cer ajutor dd la Dumnezeu sa-l vand cand trebuie. Asta este strategia mea de afacere. Sa-mi vand marfa la pretul maxim.

Clubul din Anglia nu e club, e fond de investitii. Fondul stie cu cine colaboreaza si cui da jucatorul. Fondul da drepturile clubului, dar investesc impreuna in jucator. Eu nu stiu clubul care este interesat de Stanciu, doar fondul il stie, negociaza cu cluburile cu care are legatura. Un impresar a venit la mine. Maine e posibil sa se dea ok pentru achizitionarea lui Stanciu.

Cand e vorba de 11, 12 milioane de euro pe Stanciu nu ma mai intereseaza de Adi POpa si Hamroun. Ma intereseaza doar afacerile mari. Sa vedem daca Stanciu joaca maine, e posibil sa nu joace. Il stie lumea, nu trebuie sa joace", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies