Constantin Budescu Steaua Liga 1

ZIUA DECISIVA pentru transferul lui Budescu la Steaua! Becali: "Impresarul lui a zis ca oferta e prea buna!"

Azi expira termenul fixat de Becali pentru transferul lui Budescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2017, 08:55
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2017, 08:55

Gigi Becali asteapta azi un raspuns din partea lui Constantin Budescu dupa ce i-a facut o noua oferta. "Pana si impresarul lui mi-a zis ca nu are ce comenta la oferta, e prea buna", a spus Becali, convins ca Budescu va semna in sfarsit cu Steaua. Lovin e impresarul lui Budescu. 

Totusi, Budescu are oferta si din partea arabilor de la Al Shabab si este si tentat sa ramana la Astra. Cu toate astea, clubul din Giurgiu nu vrea sa-l tina pe BUdescu. Ioan Nicolae a impus un plafon salarial de 6000 de euro pe luna, iar banii de pe clauza lui Budescu l-ar ajuta sa achite din datorii.

"Eu ii dau 250.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de Champions Leaue, Europa League, si tot acolo ar ajunge. Ii platesc clauza de 700.000 de euro, cum vor si arabii, asa ca va lua 300.000 de euro la semnatura din banii Astrei, plus 20.000 euro pe luna. Pe Budescu l-am vrut mereu, desi a fost incorect pe finalul anului trecut, dar am trecut cu vederea pentru valoarea lui. Acum, sa vrea si el sa vina la Steaua", a spus Becali. 

Modifică setările cookies