Ziua cand Dobrin MOARE a doua oara! Situatie DRAMATICA in liga a doua! Sefii FRF s-au adunat de urgenta!

Autor: Sport.ro
Luni 05 August 2013, 10:02

	Ziua cand Dobrin MOARE a doua oara! Situatie DRAMATICA in liga a doua! Sefii FRF s-au adunat de urgenta!

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

O noua echipa imensa a fotbalului romanesc e pe cale sa inchida portile, din cauza problemelor financiare. FC Argesul lui Dobrin anunta azi la FRF daca se mai inscrie in Liga a doua pentru noul sezon, care debuteaza pe 7 septembrie, a doua zi dupa meciul Romaniei cu Ungaria.

Azi e Adunare Generala la FRF, acolo unde Mircea Sandu si sefii fotbalului romanesc vor clarifica situatia din liga a doua. Sunt multe echipe care vor sa renunte din cauza problemelor financiare, printre care si echipa din Pitesti detinuta de familia condamnatului Penescu.

Astfel, dupa Poli Timisoara, Universitatea Craiova si Farul Constanta, o noua echipa cu istorie bogata e pe cale sa moara.

FC Arges este echipa care l-a dat Romaniei pe marele Dobrin, omul care a stat in spatele celor doua titluri din 1972 si 1979, victoria cu Valencia lui Kempes sau egalul cu Aberdeenul lui Sir Alex Ferguson. Marele Santiago Bernabeu a venit in Romania si l-a implorat pe Ceausescu sa il lase pe Dobrin la Real Madrid. Din pacate, dictatorul a refuzat.

Scoala de fotbal de la Pitesti a dat nume importante in fotbalul romanesc si dupa Dobrin, jucatori ca Mutu, Neaga, Dani Coman sau Cristi Tanase.

Prăpăd în țară, în urma vremii severe. Treptele falezei din Eforie Nord s-au transformat în cascadă
BRAT