Rapid Cristi Sapunaru Superliga Victor Angelescu Superliga

EXCLUSIV Reacția lui Victor Angelescu după ce a aflat sancțiunile primite de Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a fost sancționat de FRF la trei săptămâni distanță de incidentul de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid București.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 19:17
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 19:16

Giuleștenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru meciul din etapa a 10-a cu FCU Craiova, încheiat 1-0. După fluierul final, Cristi Săpunaru s-a luat la "harță" cu un suporter al oltenilor, iar acum a venit sancțiunea de la FRF: o etapă suspendare și 9.400RON amendă.

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a reacționat cu privire la sancțiunile încasate de Cristi Săpunaru, evidențiind faptul că nu știe nici până în momentul de față motivul pentru care jucătorul său a fost tras la răspundere.

Angelescu: „Vom respecta decizia”

„Am spus ce credeam... Din punctul meu de vedere nu trebuia să ia nicio etapă suspendare. I s-a dat o etapă, vom respecta decizia, vom respecta amenda și asta este. Vrem să mergem mai departe și să terminăm cu acest incident.

Eu nu știu exact de ce s-a dat, dar asta este. A luat o etapă suspendare, dacă asta a decis comisia, vom respecta ce au decis.

Nu știu (n.r. dacă va conta faptul că Săpunaru este suspendat pentru meciul cu CS Afumați din Cupa României), sper să nu conteze. Cred că avem o echipă destul de bună încât să putem câștiga și fără el.”, au fost cuvintele lui Victor Angelescu pentru PRO TV și SPORT.RO.

Ce a spus Ion Crăciunescu despre suspendarea lui Săpunaru

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre sancțiunile primite de Cristi Săpunaru, luând în derâdere decizia de a fi suspendat o singură etapă.

„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie...

Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape.”, au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies