Zile DECISIVE pentru Arlauskis! Portarul Stelei are oferte, Steaua negociaza DOAR DACA acesta nu se intelege cu alta echipa

Zile DECISIVE pentru Arlauskis! Portarul Stelei are oferte, Steaua negociaza DOAR DACA acesta nu se intelege cu alta echipa

•Giedrius Arlauskis, portarul titular al Stelei, va intra in ianuarie in ultimele luni de contract, acesta avand posibilitatea de a semna cu orice echipa isi doreste
•Steaua vrea sa-l pastreze, dar presedintele Argaseala lasa de inteles ca nu ca intra in competitie cu alte echipe din vest

Stelistii vor intra cu emotii in noul an, nu mai putin de 5 fotbalisti titulari, intre care Arlauskis, Szukala, Latovlevici, Prepelita si Sanmartean urmand sa beneficieze de sansa semnarii unor contracte din postura de jucatori liberi.

Cei 5 fotbalisti ai Stelei vor intra in ultimele sase luni de contract in luna ianuarie, motiv pentru care vor putea da curs ofertelor venite din strainatate.

Unul dintre jucatorii cei mai urmariti este lituanianul Giedrius Arlauskis, portar care a impresionat in turul de campionat, de la revenirea in Romania. Acesta are oferte si din Italia, potrivit impresarului sau, iar continuarea sa alaturi de clubul din Ghencea este sub semnul intrebarii.

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a vorbit si el despre situatia fotbalistilor aflati in ultimele luni de contract, dar si a lui Arlauskis. Oficialul stelist a anuntat ca Arlauskis va fi chemat la negocieri, insa doar daca acesta nu va primi o oferta mai buna din punct de vedere financiar.

"Cu Arlauskis trebuie sa avem o discutie zilele acestea, sa stabilim daca intr-adevar si-a gasit contract la o echipa foarte mare din Europa, asa cum a ramas discutia ultima data. Daca nu, putem sa continuam sa negociem prelungirea contractului", a spus Valeriu Argaseala la Dolce Sport.

De asemenea, Argaseala a vorbit si despre posibilitatea inlocuirii lui Arlauskis cu Mario Felgueiras, portar care ar putea pleca tot liber de contract de la CFR Cluj. Acesta a spus ca Steaua nu a avut inca niciun contact cu goalkeeperul portughez: "Nu a fost nicio discutie despre Felgueiras", a mai spus Argaseala.

Presa italiana a anuntat in ultimele saptamani faptul ca Fiorentina, echipa la care joaca si Ciprian Tatarusanu, se intereseaza de Arlauskis. Fiorentina ar putea ramane fara brazilianul Neto in vara lui 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies