Zicu: "Vreau sa am evolutii bune la Dinamo ca sa nu ratez participarea la Euro!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2008, 11:42
"HAGI ESTE UNIC SI INCOMPARABIL, NU-MI PLACE COMPARATIA CU EL!"
Chiar daca pe la Dinamo s-au perindat mai multi antrenori, mijlocasul Ianis Zicu spune ca jucatorii nu sunt afectati de aceste schimbari intrucat fotbalul produce situatii imprevizibile, iar singura solutie este sa te adaptezi. 

"Ca jucator, am invatat sa nu ma mai bucur sau sa regret anumite lucruri, ci doar sa ma adaptez, pentru ca, oricum, nu pot schimba nimic. Nici Zenga n-a reusit sa scoata echipa din impas", a spus Zicu in privinta plecarii lui Mircea Rednic de la Dinamo.

 

Zicu nu are un antrenor preferat si spune ca ar putea lucra cu orice tehnician: "Am invatat sa ma adaptez, iar daca se intampla sa fie o persoana pe care mi-as fi dorit-o, cu atat mai mare va fi bucuria mea".

Despre comparatia cu Hagi: "Hagi a fost si va ramane Hagi. Unic si incomparabil. Mutu joaca asa cum stie el, iar Zicu va juca tot asa cum stie el", a precizat Zicu.

Dinamovistul spera ca nu va rata turneul final din Austria si Elvetia si doreste sa dea totul pe teren pentru a-i atrage atentia selectionerului Victor Piturca: "Sper sa fie asa si sa ii demonstrez ca sunt bun, prin evolutiile mele viitoare de la Dinamo", a completat mijlocasul, informeaza Atac.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Premierul Dăncilă lansează un nou atac la adresa lui Kovesi. Interviu în The Guardian
BRAT