Probleme la Constanța! Ianis Zicu și-a dat demisia și a lăsat echipa fără antrenor

Ianis Zicu demisie liga 2 unirea constanta zicu Liga 2 Probleme la Constanța! Ianis Zicu și-a dat demisia și a lăsat echipa fără antrenor
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 22:07
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 22:13

Ape tulburi la formația de pe malul mării.

Antrenor al Farului în sezonul precedent, Ianis Zicu a rămas să conducă noua echipă, Unirea Constanța, însă după 3 înfrângeri în tot atătea etape acesta a decis că e mai bine să plece, condițiile fiind foarte grele.

Lotul a fost construit pe repede înainte, iar pregătirea pentru noul sezon a fost afectată, jucătorii resimțind asta din plin, în special când vorbim de pregătirea fizică și de omogenitatea care a lipsit din jocul formației constănțene în primele 3 etape.

Unirea Constanța a pierdut cu Concordia Chiajna (0-2), Hermannstadt (0-2) și U Cluj (0-1), iar fotbaliștii au reclamat și ei problemele care există, spunând că nu știu nici măcar unde vor dormi, fiind o incertitudine totală din mai multe privințe.

Mijlocașul Ionuț Cioinac a vorbit și el despre condițiile dificile de la Unirea Constanța: "Și pentru noi este greu, am jucat cu trei echipe care, zic eu, se bat la promovare. Sperăm să se pună lucrurile la punct și oamenii care trebuie să facă aceste eforturi să le facă în curând și noi să ne revenim și să scoatem un rezultat bun în următoarea etapă.

La noapte știu unde dormim, 100% dormim în autocar și mâine dimineață o să dormim acasă. Sper și îmi doresc din tot sufletul să se rezolve problemele. Pentru un jucător este urât să nu știi unde dormi diseară, sau unde dormi, ce faci. Sper și noi să se pună la punct, să știm că ne antrenăm acolo, jucăm acolo, să jucăm pe un teren bun. Știu că este greu la început".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!