Zicu a dezvaluit de ce a parasit-o pe Petrolul: "Mi-am dat seama si am plecat primul!" Motivele pentru care nu s-a impus

Zicu a dezvaluit de ce a parasit-o pe Petrolul: "Mi-am dat seama si am plecat primul!" Motivele pentru care nu s-a impus

Vazut ca un transfer important facut de Petrolul in ianuarie, Ianis Zicu a stat doar jumatate de sezon la Ploiesti.

Ianis Zicu a ajuns la Targu Mures in aceasta vara desi a avut oferta din liga secunda din Turcia. Zicu spune ca nu a luat in calcul aceasta varianta nicio secunda.

”N-am jucat niciodata intr-o liga inferioara mi-a fost greu sa accept. Am vrut sa joc toata cariera in prima liga si de-asta am venit la Targu Mures.

Nu sunt multumit de ce am realizat in aceste luni. Daca nu reusesti sa marchezi asta conteaza cel mai mult. imi reprosez ca nu am discutat dinainte sa semnez pozitia pe care urma sa fiu folosit. Am jucat in partea dreapta, unde nu am jucat foarte mult in cariera.

Asteptarile au fost foarte mari, am venit intr-o perioada in care Petrolul juca foarte bine. Din iarna lucrurile nu au fost ok, echipa a scazut din punct de vedere ofensiv. Eu mi-am dat seama si am plecat primul" a declarat Ianis Zicu pentru Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies