Ziaristii din Belarus si-au desfiintat nationala! Portarul Chichkan este vazut ca principalul vinovat: "A stat ca o sperietoare de ciori!" 

Ziaristii din Belarus si-au desfiintat nationala! Portarul Chichkan este vazut ca principalul vinovat: "A stat ca o sperietoare de ciori!" 

Romania nu a avut mila de Belarus pe care o conducea cu 4-0 inca de la pauza. 

Presa din Minsk a avut o reactie virulenta la adresa prestatiei nationalei lui Mihail Marhel, iar inamicul numarul unu a fost chiar portarul Chichkan, vazut vinovat la cateva dintre goluri. 

Nationala lui Mirel Radoi a castigat cu 5-3 impotriva Belarusului, golurile partidei fiind marcate de Mitrea (11'), Marin (20'), Nedelcearu (31', 55'), Puscas (44'), iar pentru bielorusi Kendysh (63'), Bakhar (80'), Klimovich (91').

"Asta nu poate fi numita defensiva. E neplacut sa vezi ce se intampla pe teren. Aceasta nu se poate numi aparare. Scorul devine deja umilitor." 

"Puscas impotriva a patru fundasi de-ai nostri a reusit sa inscrie. Chichkan a stat din nou ca o sperietoare de ciori, nici nu s-a miscat de pe linia portii", a scris football.by. 

Mirel Radoi a experimentat in acest meci un sistem de joc 3-4-3, debutandu-i in aceasta partida pe portarul Lazar si fundasul Mitrea. 

Romania a inceput partida cu: Lazar - Nedelcearu, Mitrea, Tosca - Mogos, Marin, Nistor, Cr. Ganea - Man, Puscas, Fl. Tanase. 

Pentru nationala Romaniei vor urma partidele din Nations League contra Norvegiei si Irlandei de Nord, care vor fi in DIRECT pe Pro TV. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: „Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne”
BRAT

Modifică setările cookies