Denis Alibec Ciprian Marica Farul Constanta Superliga

EXCLUSIV „Gică Hagi are o baghetă magică!” Schimbarea radicală suferită de Denis Alibec după transferul la Farul

Denis Alibec (31 de ani) a revenit în această vară la Farul Constanța, clubul unde a început periplul în fotbalul mare, în 2008.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2022, 11:19
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2022, 11:28

După încercările mai puțin reușite din ultimele sezone la CFR, FCSB sau Atromitos, Denis Alilbec a revenit la Farul Constanța unde a suferit o schimbare radicală în atitudinea sa.

Ciprian Marica a spus despre atacantul de 31 de ani că și-a schimbat atitudinea și că arată mult mai multă implicare.

„Are Gică Hagi o baghetă magică. Lucrurile funcționează rapid. Suntem surprinși să vedem atâta implicare din partea lui Denis Alibec, care cu toții știm că avea câteva kilograme în plus, că era recalcitrant și că mai avea unele gesturi care nu aveau treabă cu fotbalul. Lucruri pe care le-a schimbat și care ne fac să avem speranțe.

Păcat de calitatea pe care o are, că nu a demonstrat mai devreme. Deja face și el 31 de ani... și ăsta era, până la urmă, Alibec, cel pe care l-am văzut acum (n.r. - în acest start de sezon) la Farul.

Este un jucător care are calitate, de la care lumea aștepta foarte mult. Pretențiile erau mari. Să sperăm că a conștientizat acum și că va ajuta echipa. Atât pe Farul, cât și echipa națională, care are nevoie de un vârf de atac, care să marcheze, care să fie implicat, care să aducă plusul necesa, să țină de minge.

Eu asta vedeam la Alibec. Vedeam un potențial fantastic, care nu era fructificat. Realizările lui erau minime, în ciuda talentului pe care el îl are.

Acum este fără doar și poate mult mai implicat, mult mai prezent în joc. Se pune în slujba echipei. Lucruri pe care nu am văzut să le facă Alibec la alte echipe. Poate fi și a fost și înainte o variantă de atacant pentru echipa națională”, a spu Ciprian Marica, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Și Helmut Duckadam a semnalat schimbarea din atitudinea lui Alibec

„Alibec, se pare că Hagi a reușit să-l disciplineze din toate punctele de vedere. Și ca joc, și ca greutate. Are o altă atitudine, nu mai dă din mâini cum dădea înainte. E în avantajul lui și al echipei naționale”, a spus Helmut Duckadam la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies