„Fiara” a revenit în tricorul roș-albastru! Jucătorul de la FCSB despre care Lăcătuș spune că îi seamănă

Marius Lacatus Deian Sorescu FCSB Superliga Marius Lăcătuș
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 09:01
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 09:06

Marius Lăcătuș a ales fotbalistul de la FCSB care îi seamănă cel mai bine din punct de vedere fotbalistic.

Întrebat ce jucător de la FCSB crede că seamă cu el ca fotbalist, Marius Lăcătuș n-a știu ce să răspundă, însă „atutat” de Gabi Balint l-a numit pe Deian Sorescu, fostul dinamovist sosit în această iarnă la vicecampioana României.

„Asta am vrut să zic (n.r. - Deian Sorescu). Am vrut să zic Sorescu, da nu știu... Nu-mi venea, nu-mi ieșea”, a spus Marius Lăcătuș pentru Digisport.

Lăcătuș îl vede pe Sorescu jucând mai avansat la FCSB

Ulterior, „Fiara” și-a nuanțat răspunsul: „Eu cred că după modul în care se exprimă în teren el e mai aproape (n.r. - de stilul său). Cordea în primul rând că e stângaci. E un jucător mai tehnicuț, cu o tehnică superioară mie pe vremea în care jucam.

Cât despre  Miculescu, eu cred că n-ar putea să joace acolo, în bandă. Eu nu-l văd acolo, în bandă, pentru că nu are viteză.

Eu cred că Sorescu ar putea da un randament mai bun dacă ar juca în poziția aceea (n.r. - în banda dreaptă a atacului). Am văzut lucrul acesta și când juca la echipa națională. Randamentul lui Sorescu a fost unul zic eu bun acolo. La fel ca și în stânga”, a mai spus Lăcătuș.

Deian Sorescu a fost împrumutat de polonezii de la Rakov în această iarnă la FCSB, până în vară, cu obțiune de transfer definitiv.

Gigi Becali, dispus să-i schimbe poziția din teren lui Sorescu

Cinci meciuri a adunat Deian Sorescu în Superliga, în tricoul FCSB-ului, însă nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care însă este dispus să-i mai ofere o șansă la meciul cu FC Argeș.

„Ce să caute Sorescu mai în față? A, da? Bine, mă, o să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem. 

Să vedem ce zice Pintilii, el va alege, mă consult cu el, cum vrea el echipa. Nu fac eu toate, dacă el vede așa, el știe mai bine ca mine. Eu fac ca el, ce zice Pintilii”, a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!