VIDEO „Discuțiile sunt avansate!” Nicolae Dică a vorbit despre atacantul la care râvnește FCSB 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 14:41
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 14:45

FCSB este în căutarea unui atacant. 

Primul meci al lui Nicolae Dică (42 ani), de la revenirea la FCSB, a fost un succes. Tehnicianul a învins-o pe Saburtalo Tbilisi, 4-2, pe Arena Națională, și a calificat-o pe vicecampioana României în turul 3 preliminar Conference League, unde o va întâlni pe Dunaksla Streda. 

După meciul cu Tibilisi, Nicolae Dică (42 ani) a cerut întăriri la echipă, mai ales în compartimentul ofensiv. Iar Gigi Becali (64 ani) este dispus să ofere mai bine de 1 milion de euro pentru David Miculescu (21 ani). 

De altfel, antrenorul roș-albaștrilor a confirmat negocierile între FCSB și UTA Arad și așteaptă ca cele două părți să ajungă la un consens, pentru ca atacantul să fie trecut în timp util pe lista UEFA pentru jocul cu Dunaksla Streda, de pe 3 august, de la 21:30, din turul 3 preliminar Conference League. 

Nicolae Dică: „Avem nevoie de fotbaliști de calitate cum este el!” 

„Ar putea apărea și jucători noi. Sperăm ca în aceste zile să facem unul, două transferuri să îi putem trece pe listă. S-a discutat cu cei din conducerea de la UTA, discuțiile sunt avansate din ceea ce știu. Până nu se va semna contractul, nu putem spune că el este al nostru. Dacă va ajunge, el este jucător pregătit deja, are meciuri oficiale în campionat, este la zi cu pregătirea fizică, deci nu ar fi probleme în acest sens. 

Este un jucător cu tehnică bună, un marcator, avem nevoie de fotbaliști cu calitate așa cum este el”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, de duminică, de la 22:30. 

David Miculescu (21 ani) a izbutit o dublă în al doilea meci din Superligă, contra Petrolului Ploiești, 2-0. Din 2018, de la debutul pentru UTA, atacantul a adunat 105 meciuri pentru arădeni, în care a marcat 16 goluri și a oferit două pase de gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!