VIDEO EXCLUSIV „Câinii” au ajuns de speriat: „Familia nu l-a mai lăsat la Dinamo!” Dezvăluirea lui Iuliu Mureșan 

Jucătorul care a plecat de la Dinamo la insistențele familiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 13:15
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 13:22

În vară, când lui Dinamo i s-a ridicat interdicția de a transfera, printre exodul de jucători pe care Mircea Rednic l-a adus în Ștefan cel Mare, cel mai important CV îl avea Plamen Iliev (30 ani), portarul cu meciuri în Champions League cu Ludogorets și cu 19 selecții la naționala Bulgariei. 

Doar că revenirea în Liga 1 pentru Iliev nu a fost de bun augur. În cele 10 meciuri bifate pentru Dinamo în acest sezon a încasat 19 goluri, Mircea Rednic acuzându-l în două rânduri că a compromis întreg jocul al coechipierilor săi.

Amenințaț de galerie, bulgarul a dorit să plece din Ștefan cel Mare și a semnat în februarie 2022 cu FC Hermannstadt, echipă din eșalonul secund, cu toate că Iuliu Mureșan a inistat să rămână.

Iuliu Mureșan: „Nici nu voia să mai audă de Dinamo”

„El nici nu voia să mai audă de Dinamo. Își dorea foarte mult să plece, deși e un portat foarte bun. Eu m-am înțeles foarte bine cu el, dar a fost deranjat și speriat, mai ales familia lui, care nu l-a mai lăsat la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

De-a lungul carierei, Plamen Iliev a mai evoluat pentru Vidima-Rakowski, Levski Sofia, FC Botoșani, Astra Giurgiu și Lodogorets.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!