Universitatea Craiova Florentin Pandele voluntari Liga 1

GALERIE FOTO „Biletu' 100 de lei / Să-ți iei lumânări de ei!” Suporterii Universității Craiova, iritați de gestul conducerii lui Voluntari

FC Voluntari și Universitatea Craiova s-au întâlnit în etapa a 19-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 18:35
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 18:41

FC Voluntari și Universitatea Craiova s-au întâlnit în etapa a 19-a a Ligii 1. La primul meci în care suporterii aveau acces pe stadion, conducerea ilfovenilor a stabilit ca prețul pentru suporterii Craiovei să fie de 100 de lei. 

Iar acest lucru i-a înfuriat pe fanii olteni, care doreau să își încurajeze favoriții în număr cât mai mare, mai ales că echipa nu traversează cea mai bună perioadă. 

În semn de protest, suporterii Universității Craiova au afișat un banner uriaș, destinat primarului Florentin Pandele.

„Biletu' 100 de lei, să-ți iei lumânări de ei”, a fost mesajul ultrașilor olteni. 

Înaintea meciului direct, FC Voluntari ocupă poziția a treia în Liga 1, cu 32 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 6, ultimul care duce în playoff, cu 29 de puncte. 

Dragomir îi ia apărarea lui Tamaș: „Toți care au băut au jucat până la 35 de ani”

Gabi Tamaș (38 ani) este liderul și stâlpul echipei pregătite de Liviu Ciobotariu, iar Dumitru Dragomir susține că viața sportivă a fundașului nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Fostul șef al LPF chiar vine cu o torie bizară, cum că toți „consumatorii” înrăiți au avut viață lungă în fotbal. 

„Îl critică toți pe Tamaș că bea. Băi, toți care au băut au jucat până la 35 de ani, toți! Ăia care au băut ca lumea, nu așa. Sunt vitaminizați bine. Depinde ce bei, dacă bei tării te cureți. Dacă bei vin, nu ai nici pe dracu'. Vorbim de vin natural.

Voluntariul din ce echipă și-a făcut, pe seriozitate. E lege acum. Toți primarii ar trebui să cheltuiască pentru sport. Ăla de la Voluntari ține luptele, ține voleiul, ține fotbalul în prima ligă, cum poate? Are minte, mă! Omul sfințește locul. Din bugetele locale, o cotă o poți da la sport”, a declarat Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport. 

Modifică setările cookies