Liga 1

„Au jucat cu o echipă care nu mai există!” Primul om din fotbal care contestă victoria clară a FCSB-ului cu Dinamo

Dumitru Dragomir mai taie din aplombul fotbaliștilor de la FCSB, care au petrecut la vestiare după finalul meciului cu Dinamo.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 00:34
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:26

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat la finalul meciului dintre FCSB și Dinamo că „roș-albaștrii” nu ar trebui să uite faptul faptul că au jucat împotriva unei echipe „care practic nu mai există”.

„Arbitrul a stricat partida prin acea eliminare. Dinamo poate fi salvată de primarul de la Sectorul 2, care are lege și bani pentru așa ceva sau Aviația Americană. Dacă vine, o salvează pe Dinamo. 

E păcat de clubul Dinamo în ce hal a ajuns. Mi-a fost milă când am văzut ce se întâmplă pe teren. Mai bine se jucau cu cei tineri, nu se făceau de râs cu ei, dacă luau șase.

Dragomir: „Diferența este mai mare!”

Diferența este mai mare. Diferența este de vreo zece goluri, dar îmi pare rău de Dinamo.

FCSB a jucat cu o echipă dezorganizată, dezmembrată, obosită, neplătită, care practic nu mai există”, a spus Dumitru Dragomir la finalul meciului cu Dinamo.

FCSB - Dinamo s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor, scor 6-0. Golurile au fost marcate de Claudiu Keşeru (26), Octavian Popescu (43), Paulo Vinicius (45+2), Andrei Cordea (45+7 - penalty), Valentin Gheorghe (54) şi autogolul lui Ricardo Grigore (67).

Este pentru prima oară în istorie când "eternul derby" se încheie cu un asemenea scor.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies