„Am rămas mască!” Helmuth Duckadam, ironii la adresa CSA după sărbătoarea din Giulești

Helmuth Duckadam FCSB Rapid Steaua Superliga Duckadam
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 12:04
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 12:10

Rapid a sărbătorit, duminică, 100 de ani de la înființare. La evenimentele organizate pe stadionul din Giulești au participat mii de suporteri giuleșteni.

Legenda stelista Helmut Duckadam a profitat de sărbătoare grandioasă din Giulești, pentru a le da peste nas oficialilor de la CSA, care au sărbătorit cu mai puțin fast 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

„Am rămas mască! Îmi scot pălăria în fața celor de la Rapid. Senzațional! Felicitări pentru organizare, pentru inițiativă! Au chemat toți jucătorii, și cei care au jucat cu zeci de ani în urmă. Sper ca cei de la Steaua să fi învățat ceva și sper să mai trăiesc ziua când se va organiza ceva măcar la jumătatea acestei manifestări și pe stadionul Ghencea.

La Steaua, da, s-a făcut impresionant (n.r. - ironic). Băieții au fost chemați la pauza meciului cu Slobozia. Au ieșit zece minute, era la ora 12 meciul, pe căldură. Le-au dat o diplomă, o medalie. N-am fost, am zis să ne invite măcar la un restaurant, să mergem cu soțiile, să putem sta jos, să vorbim.

Păcat, n-am ce să comentez! Mi-a plăcut la nebunie ce am văzut la Rapid, încă o dată felicitări tuturor celor care au organizat. Senzațional! Va rămâne un reper pentru toată lumea”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Digisport.

Gloriile rapidiste, invitate la petrecerea centenarului

Rică Răducanu, Mugur Bolohan, Zeno Bundea, Cristian Dulca, Ionel Ganea, Dorel Mutică, Ştefan Nanu, Răzvan Raţ, Emmanuel Godfroid, Adrian Iencsi, Carlos Cesinha, Mugurel Buga, Nicolare Grigoe, Robert Ilyeş, Viorel Moldovan, Valentin Negru, Marius Constantin, Daniel Niculae, Vasile Maftei, Cristiano Bergodi, Mircea Bornescu, Ovidiu Herea, Ionuţ Mazilu, Nicolae Vasile, Vladimir Bozovic sau Ionuţ Voicu s-au numărat printre foştii fotbalişti şi antrenori ai grupării alb-vişinii care au participat la sărbătoarea centenarului.

La eveniment au participat şi jucătorii din lotul actual al echipei giuleştene împreună cu antrenorul Adrian Mutu. Aceştia au plecat însă înainte de încheierea spectacolului, deoarece luni aveau avion către Slovacia, acolo unde vor susţine un stagiu de pregătire până în 8 iulie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!