Gica Hagi Farul Constanta UTA Arad Superliga Gică Hagi

„Accidentarea lui a recidivat!” Pierdere importantă pentru Gică Hagi înaintea meciului cu UTA Arad

Farul Constanța și UTA Arad se întâlnesc joi, de la ora 20:00, într-un meci restant din etapa cu numărul cinci a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 16:50
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 16:51

Gazdele s-au încurcat etapa precedentă și au nevoie de puncte pentru a urca pe poziție de playoff înainte de etapa cu numărul 14.

Situația, însă, nu este una simplă pentru clubul de la malul mării, deoarece Gică Hagi nu poate dispune la meciul cu UTA de trei jucători de bază.

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole. 

Farul a pierdut trei jucători pentru meciul cu UTA

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie. 

UTA a crescut de la meci la meci, sunt convins că Mircea știe ce face, practic a demonstrat. O echipă destul de puternică, față de U Cluj este mult mai puternică și verticală. Cu siguranță de așteaptă un meci de luptă și foarte greu. I-am analizat, am văzut ce calități și defecte au. 

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului cu UTA Arad.

Dacă se va împune cu UTA, Farul Constanța va acumula 22 de puncte și va urca până pe locul patru în clasament. De partea cealaltă, o victorie ar ajuta-o pe UTA să acumuleze 14 puncte, tot atâtea câte are FCU Craiova, ocupanta ultimului loc ce te scapă de emoțiile retrogradării.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!