"Vor Steaua? S-o ia!" Dezvaluiri INCREDIBILE ale lui Becali despre Ghencea: Cum s-a transformat in CAMPUL DE GRATARE al Armatei

Gigi Becali a atacat din nou armata si le transmite generalilor ca daca vor Steaua sa o ia.

Gigi Becali a declarat la Sport.ro:

"O sigla nu are nicio legatura cu palmaresul. Daca vor palmaresul, sa-l ia ei, dar de ce nu vor sa-l ia? Ce proceduri legale? Licitatie la ce? Daca armata vrea palmaresul, il iau si pe asta! Credeti ca dupa ce am facut puscarie ma mai intereseaza o stea? Daca vor sa o distruga, sa o distruga! Daca nu ii intereseaza ca am adus 200 de milioane de euro in Romania, s-o distruga. Iti dau cuvantul meu ca ma intereseaza ca om, barbat, luptator, ca nu poti sa-ti bati joc. Ca spirit ma intereseaza. In rest ce conteaza? "

"Am cu ce sa traiesc, nu mai am nevoie de televizoare, ce ma mai intereseaza? Vreti sa distrugeti Steaua? Hai! Nu mai pot sa fac, luati voi tot. Luati voi Steaua, nu mai pot sa fac. Ei de ce nu fac? Ei zic ca daca nu fac ei sa nu faca nici altul. Daca e sau nu e Steaua, care e problema? Eu vreau sa-mi vad de problema mea. Ce intelegere, nu ai cu cine sa te intelegi? Pe stadionul ala fac gratare, bere si se imbata pe el. Apoi joaca o miuta de 20 de minute si zic ca sunt de la armata si slabesc si fac..."

"Ei vor sa ma distruga, dar nu pot sa ma distruga. Ei pot lua ceva de la mine daca au putere statala, influenta. O sa vina vremea cand nu vor mai putea avea influente, ca se vor pune la punct lucrurile si in Romania.", a declarat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies