Ionut Chirila Champions League Steaua Superliga

"Vom vedea daca mai ajunge Steaua in Champions League!" Mesaj CLAR de o posibila tinta pentru banca Stelei!

Ionut Chirila e numele la care s-a gandit Reghecampf pentru a prelua Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 11:16
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 11:15

Fostul antrenor al Chiajnei a intrat LIVE la SPOR.RO, unde a discutat despre eventualitatea de a ajunge pe banca echipei campioane.

DECLARATIA

"Am o relatie de respect si de prietenie cu Reghecampf, l-am avut jucator cand eram la Dinamo.

Am facut o echipa frumoasa la Chiajna, un proiect cum trebuie, ceva foarte bun, dar am fost fortat sa plec. Sunt onorat ca numele meu a aparut pe aceasta lista cu posibili antrenori ai Stelei. Discutiile alea cu ce s-a intamplat la Steaua - Chiajna le pot face niste imbecili. Nu se poate pune sub semnul intrebarii probitatea morala si profesionala ale lui Ionut Chirila.

Nici eu, nici Laurentiu Reghecampf nu avem vreo treaba cu asa ceva.

Depinde ce se intampla la Steaua, cati jucatori vor pleca si cum se va face legatura dintre Steaua lui Reghe si ce va fi dupa, asa vom vedea daca mai ajunge clubul in Champions league. E important sa se pastreze ce a reprezentat Steaua tot timpul, sa se continue mult munca inceputa de Laurentiu.

Daca se va face asa, Steaua va conduce triumfal campionatul Romaniei. As putea sa fiu acceptat si de fanii Stelei, de ce nu? Sunt foarte apropiat de Dinamo, va dati seama ce legatura am eu cu ei! :))", a spus Ionut Chirila.

Modifică setările cookies