"Vom avea o discutie astazi cu el" Doua surprize la Astra inaintea meciului cu Steaua! Mutarile pe care le pregatesc pentru Europa

Astra Giurgiu Filipe Teixeira Valerica Gaman Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2016, 13:35
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2016, 13:38

Astra o poate elimina pe Steaua in lupta pentru titlu in aceasta etapa de playoff.

In timp ce se lupta pentru campionat, Astra se pregateste si pentru preliminariile cupelor europene din vara. Sumudica vrea sa aiba lotul complet pentru partidele din pleliminarii, astfel ca doua nume surpriza ar putea fi regasite la Astra si din vara.

Teixeira si-a depus memoriul din cauza unor probleme cu banii, asa cum acuza el, in timp ce Gaman va deveni liber din vara. Oficialii Astrei sunt siguri ca ambii vor ramane la echipa si dupa finalul acestui campionat:

"Teixeira are contract pana in vara cu optiune de prelungire daca ne clasam pe unul dintre primele doua locuri. Acum ne gandim serios la o propunere de prelungire a contractului pentru ca este un jucator foarte valoros."

"E dreptul lui sa-si depuna memoriu la Liga, dar nu sunt cu ce se poate agata pentru ca este platit la zi. Astazi are o zi de intarziere pentru februarie. Nu stiu ce solicita, e dreptul lui, vom clarifica problemele. Primele sunt platite pana la 31 decembrie, nu sunt bani la semnatura. Si pentru mine e un paradox"

"Vom sta de vorba astazi la antrenament, este un jucator matur, intelege viata de profesionist. E printre cei mai profesionisti jucatori pe care i-am mai vazut si mai poate juca 2-3 ani la acelasi nivel"

"La vara i se termina contractul lui Gaman, dar in vederea castigarii titlului cred ca ar putea sa abordeze meciurile de Champions League. Este curtat, cautat, nu a semnat cu nimeni. Cred ca desi va deveni liber, Gaman va ramane pe loc", a declarat Costel Lazar de la Astra

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!