VIDEO EXCLUSIV Vivi Răchită, mesaj în direct pentru Mihai Rotaru: „Urăsc să am dreptate! Scuză-mă, prietenul meu!” 

Vivi Răchită a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, conversația pe care a avut-o cu Mihai Rotaru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 11:06
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 11:06

Universitatea Craiova l-a demis pe Laszlo Balint (43 ani) înaintea returului cu Zorya Luhansk, de joi, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Antrenorul a plecat de la clubul din Bănie după o victorie în derby-ul Olteniei, 2-1 cu FCU Craiova, locul acestuia fiind luat de Mirel Rădoi (41 ani). 

Vivi Răchită (52 ani) îl laudă pe Mihai Rotaru pentru alegerea făcută. Fostul căpitan al Petrolului consideră că doar un tehnician oltean o poate propulsa pe Universitatea Craiova și a dezvăluit, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, discuția pe care a avut-o cu finanțatorul clubului din Bănie când l-a numit pe Balint antrenorul echipei.

Vivi Răchită: „Nu-l pune pe Balint, caută altceva!” 

„Urăsc să am dreptate, Mihai Rotaru! Scuză-mă, prietenul meu, ți-am spus la telefon când am discutat. Nu-l pune pe Balint, caută altceva care să fie compatibil cu spiritul Craiovei, cu ambițiile pe care le ai tu. Craiova este din punct de vedere al condițiilor la cel mai înalt nivel. Este peste CFR, peste FCSB. 

Dacă ne aducem aminte, ultimul campionat câștigat de Craiova a fost în 1991, cu un oltean pe bancă, Sorin Cârțu, care acum l-a prezentat pe Mirel Rădoi. Zona Olteniei este o zonă aparte și doar cei care înțeleg spirirul oltenilor pot face performanță”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri, de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies