"Visul meu e sa merg pe urmele lui!" Muniru, unul dintre putinii supravietuitori din campania de transferuri a lui Radoi, a vorbit despre VIITORUL SAU
9 2016 19:17

"Visul meu e sa merg pe urmele lui!" Muniru, unul dintre putinii supravietuitori din campania de transferuri a lui Radoi, a vorbit despre VIITORUL SAU

Tade, Alcenat, Tahar si Breeveld sunt out din aceasta iarna de la Steaua. Muniru e unul dintre putinii straini care au scapat.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Mijlocasul adus de la CFR Cluj va continua la Steaua si din aceasta iarna si e unul dintre putinii fotbalisti adusi de Radoi care supravietuieste plecarilor masive din lot.

Mijlocasul inchizator a vorbit pentru TV3 din Ghana despre viitorul sau si ambitiile pe care le are in fotbal. Acesta isi doreste sa ajunga in viitor la un club important din Europa, asa cum a facut-o si fratele sau mai celebru, Sulley Muntari.

"Muntari este fratele meu mai mare si este un model pentru mine. A reusit multe, a jucat la nationala si pentru multe cluburi din Europa si a facut-o foarte bine"

"Visul meu este sa il urmez pe el si ce a facut si inca mai face. Sunt gata sa fac la fel! Trebuie doar sa ma concentrez pe ceea ce am de facut si sa ma rog. Cred ca o sa fac chiar mai multe!", a declarat Muniru.1 comentarii
  • 9 2016
    +++ l-ai urmat , te-ai dus la fcsb ..................e terminus , ai ajuns la un club mare...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT