Viorel Moldovan: "A fost cel mai fumos meci de pana acum din campionat"

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Aprilie 2009, 22:22
Viorel Moldovan: "A fost cel mai fumos meci de pana acum din campionat"

Daca Balint a fost criticat de patron, Viorel Moldovan a fost extrem de fericit. Vaslui a batut cu 4-3 pe Timisoara, in cel mai disputat meci al etapei din Liga I.

"Prea multe dupa un asemenea meci nu pot sa spun, decat ca ma inclin in fata baietilor mei, care au dat dovada de daruire si au avut forta mentala sa revina de la 0-2 si 2-3 si sa castige acest meci. Bravo lor. A fost un meci senzational, poate cel mai frumos de pana acum din campionat, a fost si un public senzational care a impins echipa de la spate. La 2-0 e greu de spus acum ce speram sau nu. Sa pornesti de la 2-0 e destul de greu, stiam ca Timisoara joaca foarte bine pe contraatac, din faze din acestea au si inscris goluri", a spus Moldovan.

Antrenorul echipei vasluiene considera ca la meciul cu FC Timisoara s-a demonstrat ca FC Vaslui nu este echipa cea mai avantajata de arbitri. "Am avut si penalti, insa nu vreau sa comentez arbitrajul, la fel ca si la Dinamo, refuz sa ma gandesc si la alte aspecte. Acum e bine pentru ca am castigat, s-a demonstrat ca Vasluiul nu este echipa cea mai avantajata de arbitri asa cum se spune. Il stiu foarte bine pe Deaconu si cred ca in anumite momente a scapat meciul din mana, corect ar fi fost sa ne dea un penalti. Nu vreau sa intru in polemica cu Gabi, imi pare rau pentru el, insa astazi am fost mai buni. Am dominat, cel putin in a doua repriza si in final am castigat. La pauza le-am spus baietilor ca vom castiga, la 2-2 am simtit ca se intampla ceva, dar trebuie sa fim modesti, umili si sa ramanem cu picioarele pe pamant", a precizat Viorel Moldovan.

Start vot alegeri locale 2020. S-au deschis urnele: 19 milioane de români aleg azi primarii, consilierii locali și județeni
BRAT