Violente incredibile la un amical jucat azi de Petrolul in Bulgaria! Moti s-a batut cu jucatorii Petrolului, partida a fost suspendata la pauza!

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 20:48

Petrolul a jucat azi un meci amical, impotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets.

Petrolul a mers in Bulgaria pentru partida amicala cu Ludogorets, insa meciul a fost suspendat la pauza, din cauza violentelor din teren.

Site-ul oficial al clubului ploiestean scrie ca in minutul 43, "dupa un duel intre Camara si Moti s-a produs o altercatie intre jucatorii celor doua echipe, soldata cu trei eliminari: Camara si Priso de la Petrolul, plus Moti de la Ludogorets".

Scandalul a continuat si in drum spre vestiare, unde s-a mai produs o incaierare generala. Jucatorii au refuzat sa mai intre pe teren in repriza secunda.

Cum a aratat Petrolul: Povilas (32 Bornescu) – Alcenat, Geraldo Alves (cpt), Benga, Guilherme – Romario Pires, Teixeira – Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez – Camara. Rezerve: Pecanha, Bornescu – Beta, Achim, Pavlov, Al. Radu, Al. Ion, De Lucas. Antrenor: Cosmin Contra.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT