Vintila a vrut sa se ridice si sa plece din conferinta! Intrebarea care l-a scos din minti

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Octombrie 2019, 11:26
Data actualizarii: Vineri 04 Octombrie 2019, 11:27

Bogdan Arges Vintila se afla in fata primului sau derby ca antrenor al FCSB.

Vintila e convins ca jucatorii sai se pot impune. Mesajele razboinice transmise de rivalii din Stefan cel Mare n-au avut efect. Antrenorul FCSB a refuzat sa dea replica.

Jurnalistii au reusit totusi sa-l enerveze pe Vintila. O intrebare legata de joc l-a suparat: "Va juca FCSB fotbal sampanie?"

"Nu stiu ce intelegeti prin fotbal sampanie, daca incepem cu de astea... Va multumesc!", a spus Vintila, fara sa plece, insa. Antrenorul a continuat sa raspunda la intrebari.

Cele mai importante declaratii date de Vintila:

Am tot lotul.. mai putin 6 jucatori accidentati. Belu s-a accidentat fata de cei care erau deja pe lista. Echipa trebuie sa faca diferenta, nu unul sau altul. Vom acorda aceeasi atentie tuturor jucatorilor de la Dinamo. Nu avem nimic special pentru Nistor.

E un gazon bun, pe care se poate pasa. Chiar daca ploua, e bun gazonul.

Nu avem jucatori cu probleme de greutate. Nu comentez ce apare in presa, nu avem probleme de greutate.

Kovacs arbitreaza? Foarte bine. E o chestie normala, n-are nicio legatura cu ce s-a intamplat la meciul trecut in care ne-a arbitrat. Ce, acum n-o sa se mai vada niciodata cu Florinel Coman? O sa se vada! Asta e! E treaba arbitrului, trebuie sa-si vada de treaba lui, eu imi vad de a mea si gata. Cand gresesc, imi dau seama. Probabil, si arbitrii fac la fel. Ce, trebuie sa le spunem noi, sa le atragem atentia? Nu cred. Trebuie echilibru din partea ambelor parti, si a antrenorilor, si a arbitrilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!