Probleme cu transferul! Atacantul care a dat 30 de goluri in 40 de meciuri in ultimii 2 ani are emotii pentru mutarea la Steaua!

Autor: Sport.ro
Joi 17 Iulie 2014, 21:40

	Probleme cu transferul! Atacantul care a dat 30 de goluri in 40 de meciuri in ultimii 2 ani are emotii pentru mutarea la Steaua!

Echipa campioana e aproape de un super transfer, dupa ce pe pagina jucatorului apare ca a fost imprumutat deja in Ghencea.

UPDATE: Impresarul jucatorului a declarat in exclusivitate pentru www.Sport.ro ca nu s-a intalnit cu Valeriu Argaseala pentru a discuta mutarea lui Diagne la Steaua. In cursul zilei de vineri ar putea avea loc intrevederea.


Mbaye Diagne este atacantul care urmeaza sa joace la Steaua in sezonul urmator. Acesta are 22 de ani, 191cm si este din Coasta de Fildes, fiind component al echipelor de tineret ale tarii sale.

 

Gol cu Anderlecht si hattrick la debut, sezonul trecut

Mbaye apartine de Juventus dar a fost imprumutat sezonul trecut la Lierse, echipa la care a dat 7 goluri in 11 aparitii. Cu un an inainte, ivorianul a inscris nu mai putin de 23 de goluri in 29 de meciuri pentru AC Bra, echipa din ligile inferioare din Italia, fiind transferat apoi de Juventus. Debutul lui Mbaye la Lierse a fost unul fulminant.

Acesta a inscris chiar la debut, impotriva lui Anderlecht, iar in meciul urmator a dat 3 goluri impotriva lui Mons!

 

Este deja transferat la Steaua pe Wikipedia

Ivorianul apare deja ca si transferat la Steaua, conform Wikipedia. Pagina acestuia il arata pe atacant ca fiind imprumutat la Steaua, desi echipa din Ghencea nu a anuntat oficial mutarea.

Turiştii români cazaţi într-un hotel din Bodrum, evacuaţi după ce vegetaţia a luat foc
BRAT
Modifică setările cookies