Liga 1

Vindea butelii cand era pusti, la 18 ani a vrut sa se lase de fotbal si ACUM e golgeterul Romaniei!

Eric de Oliveira (25 de ani) e liderul golgeterilor din Liga I, cu 6 reusite si se gandeste la nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 August 2010, 13:11
Data actualizarii: Marti 10 August 2010, 13:17

"Am implinit trei ani, o luna si o zi de cand am ajuns la Medias. Romania este acum prima mea casa, nu a doua. In acesti ani, tara voastra mi-a oferit in fotbal mult mai mult decat mi-a dat Brazilia. Normal ca as vrea sa joc pentru Romania, dar acest lucru depinde in primul rand de cei de la federatie.

Daca ma vor, eu sunt gata sa ii ajut. Nu cred ca e nevoie de cinci ani pentru a primi cetatenia. In alte tari, fotbalistii o primesc mult mai repede", a spus Eric care de la 12 la 16 ani a jocat fotbal in sala si la 18 ani era sa se lase de fotbal.

"Nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Am stat sase luni in afara terenului de fotbal si a fost ingrozitor. Am vrut sa ma las. Familia a fost alaturi de mine si am mers mai departe", spune Eric in Prosport. Eric il are favorit pe IL Fenomeno Ronaldo. Mijlocasul este in ultimul an de contract si are o clauza de reziliere de 350.000 de euro. In tinerete, la fel ca Borcea vindea butelii cu gaz ca sa faca rost de bani, la 16 ani preda samba copiilor si este logodit cu Cosmina Dancu, handbalista la CSS Medias.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies