Dinamo Adrian Mutu Ionel Danciulescu Ionut Negoita Liga I Superliga

Vin transferurile la Dinamo! Mutu si Contra pregatesc sosirile mai multor straini: "Sunt discutii cu 4-5 jucatori, cu totii liberi"

Citeste si - Rasturnare de situatie! SURSE: Becali NU merge la TAS si renunta la lupta pentru castigarea titlului la masa verde

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2017, 19:54
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2017, 20:28

Dinamo nu a bifat inca nicio mutare importanta la capitolul sosori, insa acest lucru s-ar putea intampla curand. "Cainii", care vor sa se intareasca in vederea participarii in Europa League, dupa ce au incheiat sezonul 2016/17 pe locul 3, negociaza mai multe mutari, anunta directorul sportiv Ionel Danciulescu.

Danciulescu a dezvaluit ca Dinamo discuta mai multe mutari pentru care Contra, Mutu si Negoita au cazut de acord.

"Avem mai multe discutii, se negociaza. In primul rand, este bine de stiut ca Romera, Penedo si Oliva au semnat prelungirile si mai asteptam raspunsuri de la Palic si Dielna.

In afara acestora, dupa mai multe discutii purtate intre Cosmin Contra, Ionut Negoita, Adi Mutu, mine si ceilalti din club, ne-am pus de acord asupra a 4-5 jucatori pe care vrem sa-i aducem.

Toti sunt din strainatate, sunt liberi de contracte, dar sunt fotbalisti foarte buni. Ofertele deja au fost trimise, asteptam acum raspunsurile. E vorba si de mijlocasi, si de atacanti, cautam mai multe solutii", a spus Danciulescu la Digisport.

Dinamovistii nu cred ca reteta jucatorilor liberi e una proasta. Acestia dau exemplu aducerea slovacului Adam Nemec.

"Noi stim sa alegem si va dau un singur exemplu. Si Nemec a venit liber si acum este laudat de toata lumea. La Dinamo este un mediu in care jucatorii tineri pot creste", a mai spus Danciulescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!