VIITORUL IN PLAYOFF | "Am zis ca o luam toti razna, nu mai stiam ce sa facem!" Cum explica Ianis schimbarea din repriza a doua: "Vorbiti cu Mister" :)

VIITORUL IN PLAYOFF | "Am zis ca o luam toti razna, nu mai stiam ce sa facem!" Cum explica Ianis schimbarea din repriza a doua: "Vorbiti cu Mister" :)

E bucurie maxima la Viitorul dupa intrarea in play-off!

Ianis Hagi spune ca echipa a uitat toate momentele grele din 2019 dupa golul marcat de Houri. Ianis nu mai are urme dupa accidentarea din meciul cu Sepsi. A fost schimbat in repriza a doua din ratiuni tactice.

"Ne-am montat toata saptamana, au fost cateva zile extraordinare. Am sters cu buretele tot ce s-a intamplat in ultimele 3 luni. Am renuntat la tot ce a fost negativ cu ce s-a intamplat contra lui Sepsi, apoi in Cupa si, in cele din urma azi. Era imposibil sa continue pasa asta proasta! Am si zis ca dupa primul gol o s-o luam razna cu totii. Am fugit pe banca, sa ne bucuram cu totii.

Am vrut sa protejez mingea la faza cu Golofca, mi-am dat seama ca l-am lovit. Mi-am si cerut scuze. L-am calcat, dar sa spuna specialistii ce cartonas meritam. Ne-am indeplinit obiectivul, suntem in play-off, acum vrem sa ajungem cat mai sus in clasament. Europa League e obiectivul nostru. Intram in play-off, o luam meci cu meci, nu vreau sa vorbesc de titlu, nu stiu ce sa zic acum. Sunt bine fizic, probabil ca am fost schimbat din ratiuni tactice! Intrebati-l pe mister!", a spus Hagi Jr. la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii ale anchetei de la școala din Capitală, unde a fost depistată tulpina nouă de COVID din UK
BRAT

Modifică setările cookies