VIDEO Neaga, descatusat la Urziceni! Unirea 2-0 Branesti! Vezi golurile!

Unirea Urziceni trage tare in cantonamentul din Brasov. Echipa lui Roni Levi a invins cu 2-0 pe nou-promovata Victoria Branesti, intr-un meci de pregatire. Au inscris Bilasco '38 si Bordeanu '90 din penalti.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iunie 2010, 21:56
Data actualizarii: Duminica 27 Iunie 2010, 22:01

Israelianul Roni Levi a folosit urmatoarea echipa: Arlauskis - P. Marin, Galamaz, B. Fernandes, Brandan - S. Paraschiv, Paduretu - Semedo, Neaga, Todoran - Bilasco. Au mai jucat C. Grigore, Mehmedovici, Nicu, S. Frunza, Onofras, Bordeanu, Maftei, Maurice si Marinescu.

Antrenorul echipei Victoria Branesti, Ilie Stan, a trimis in teren urmatorii jucatori: Stoicescu - Popa, Bar, Verio, Nicola - Simion, Negru, Ispir, Nicoara - Oprea, Coman.

Atacantul Unirii, Marius Bilasco, a declarat ca se asteapta la multe surprize sezonul viitor. "Va fi un campionat la fel disputat ca si cel precedent si surprizele vor fi din ce in ce mai multe, deoarece multe echipe se vor bate la titlu, dar sper ca noi sa ajungem sa fim din nou campioni. Practic, noi de asta am ramas impreuna, sa continuam ceea ce am inceput la Urziceni, sa demonstram ca tot ce a fost aici in ultimii ani nu a fost o intamplare", a spus Bilasco.

Antrenorul Victoriei Branesti, Ilie Stan, a a afirmat ca este constient ca echipa sa mai are mult de munca pentru a supravietui in primul esalon. "E clar ca noi mai avem de munca. Atunci cand voi vedea potentialul fizic si psihic al echipei, voi putea da un verdict pentru viitorul acestei formatii. Obiectivul nostru nu a fost stabilit deocamdata, dar se stie ca este evitarea retrogradarii. Stim ca va fi greu, pentru ca toate meciurile noastre le vom juca practic in deplasare", a precizat Ilie Stan.

Modifică setările cookies